וילה אליה בכנרת
ישוב בארץ: מגדלמידע על וילה אליה בכנרת:
המתחם שומר שבת.
היישוב הצפוני מגדל על הכנרת. אורחי הווילה נהנים מנוף מרהיב של הכנרת וסביבתה. חובבי טיולים ימצאו באזור מסלולי טיול, נחלים, אתרי מורשת. אל תפספסו את חופי הכנרת, אגמון החולה, המסעדות הטובות באזור, מרכזי הקניות, יקבים, מתחמי קיאקים ומתחמי טרקטורונים. וילה עם בריכה מחוממת בעונה וגם ג'קוזי. מתחם שומר שבת.
מה מציעה הוילה לאורחיה
לינה ב-9 חדרי שינה עם שידות, ארון לבגדים, מיזוג אוויר, מסך שטוח. ניתן להוסיף במרחב ילדים מיטת קומות ועוד 2 ספות נפתחות. בווילה6 חדרי רחצה ועוד שירותים.
3 חדרי שינה עם מיטה זוגית וחדר רחצה.
3 חדרי שינה עם מיטה זוגית.
המטבח של וילה אליה בכנרת מבטיח שתיהנו לבשל עם מקרר גדול, תנור אפייה, כיריים, קומקום חשמלי, מכונת קפה, מיקרוגל, כלי מטבח שימושיים כולל סירים, פינת אוכל מרווחת ל-20 סועדים. לצד המטבח סלון עם פינת ישיבה מפנקת ל-8 איש, מסך גדול 75 אינטש, שולחן סלון.
חצר הנופש של הווילה היא המקום בו תבלו ללא הגבלה עם בריכה פרטית מחוממת ומקורה בעונה (מגודרת, עומק עד 1.6 מטר), ג'קוזי ל-4 איש, עמדת מנגל, מטבח חיצוני, פינות ישיבה, שולחן גינה ל-20 איש, שולחן מתקפל.
למי מתאימה הוילה
וילת נופש יפהפייה ומטופחת לאירוח משפחות, זוגות, קבוצות חברים, קהל דתי, אירועים משפחתיים, הצעות נישואין, ירח דבש, ימי הולדת, שבת חתן. גילאי 25 ומעלה. ללא מסיבות רועשות. נופש עם לינה עד 28 מבוגרים או ילדים + 2 תינוקות. מתחם שומר שבת.
יתרונותיה של הוילה
אורחי הווילה נהנים גם מאינטרנט אלחוטי חינם, ערוצי יס, חנייה פרטית מסודרת ל-7 רכבים, ערכת קפה, נוף לכנרת, כדורגל שולחן לילדים. בתיאום מראש ותשלום נוסף תקבלו גם ארוחות שף. הציבור הדתי מתארח בווילה עם פלטת שבת, מיחם, כיור כפול. יש בית כנסת ומקווה במרחק הליכה.
איש קשר: ציפי
טלפון: 052-9708160